Na ovoj stranici možete saznati više o nama i poduzeću E.R.I.K.K. BIRO d.o.o.

Kratka povijest

E.R.I.K.K. BIRO d.o.o. je obiteljska firma osnovana 1994. godine u Zagrebu. Tvrtku su osnovali Berislav i Jadranka Zrno nakon nekoliko godina iskustva u računovodstvu, komercijali i administraciji drugih tvrtki.

Posao su započeli na jednom računalu i programu koji je g. Berislav Zrno sam napisao i uz pomoć tada neizostavnih pisačih mašina i kalkulatora. Kroz godine razvili smo vlastitu IT infrastrukturu i educirali se u njenom korištenju i održavanju kako naši klijenti nikada nebi ovisili o vanjskim programerskim i ICT tvrtkama.

Kao knjigovodstveni servis specijalizirani smo za mala i srednja poduzeća, obrte, udruge i samostalne djelatnosti. U sklopu knjigovodstvene djelatnosti za svoje klijente odrađujemo i poslove poput pomoći pri registraciji tvrtke ili obrta, dobivanja poticajnih sredstava za radnike, prijave i odjave radnika, vođenje platnog prometa (puštanje plaće, preuzimanje izvoda, plaćanje računa, itd…)

Danas imamo stabilnu bazu klijenata a sa nekima radimo i preko 20 godina. Više informacija o tvrtci možete nači na stranici Impressum.

Online djelatnosti i usluge

2013. godine se u posao počinje uključivati i iduća generacija, te se počinjemo baviti izradom web stranica i trgovina te email marketingom za druge tvrtke i time širimo bazu klijenata. Do sada smo odradili 21 projekt u Hrvatskoj i Sloveniji te nastavljamo širiti poslovanje u tom smjeru i danas.

Web stranice i trgovine izrađujemo u najpoznatijem i najzastupljenijem CMS sustavu na svijetu WordPress. Hosting usluge pružamo u suradnji sa tvrtkom INFOSPLET d.o.o. iz Slovenije, a našu ponudu možete pogledati na stranici: https://itdnet.com.hr/

Od 2013. godine do danas stekli smo potrebno znanje i iskustvo te uspostavili dovoljan broj poslovnih kontakata kako bi lansirali vlastitu internet prodavaonicu i fizički dućan koji su sa radom krenuli u 2018. godini.

Naša internet trgovina je: https://ponudaza5.com.hr/ a u njoj se nalaze; proizvodi za dom, vrt i radionicu, smeđa tehnika, potrošačka elektronika, kuhinjski pribor i posuđe, pokloni itd… a svoje proizvode smo plasirali i preko njuškalo trgovine te portala – trgovine eKupi.hr

Naši brendovi
Image
Image
Image
Image